Annonce:

Hurra: Nissan genstarter produktionen af Skyline-dele

DhiLvVlZROq-CDoZAUfIVw

NISMO vil som en del af et nyt klassiker-program genstarte produktionen af fabriksdele til Nissans performance-biler. Man starter med R32 GT-R

Det er formentlig dagens – hvis ikke årets – bedste nyhed for hardcore JDM-fans. Med nyt program for de klassiske performances-biler lover Nissan nemlig at være behjælpelige med dele, så det også fremover vil være muligt at holde de meget eftertragtede japanere på vejene.

Det er Nissans fabrikstuner-afdeling, NISMO, der skal stå for opgaven med at genfinde de gamle fabrikstegninger over OE-delene og genskabe dem.  Man starter med ‘Godzilla’ alias Nissan R32 GT-R, men flere modeller vil med tiden blive omfattet af programmet, lover Nissan.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det forventes, at det programmet også vil dække R33, R34, Fairlady-bilerne og GT-modeller – hvoraf den bedst kendte herhjemme vel nok er Sunny/Pulsar GTi-R.

Med det nye ‘Heritage Program’ er det håbet at kunne imødegå et marked, der skriger efter dele. Lige nu er det nemlig noget af en jagt at skaffe dele til Nissans klassikere. Særligt Skylines med GT-R-emblemer er det allerede en ørkenvandring at opstøve dele til i dag.

NISMO vil begynde fremstillingen af de nye dele til de gamle modeller i september eller oktober med salgsstart umiddelbart efter, skriver carthrottle.com.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler