Annonce:

Hundredvis af Honda-ejere klager over uhyggeligt problem

Koldt vejr går i reglen ud over rækkevidden på enhver bil. Men ikke nok med det. Nu slås Honda-ejere med sprængte ruder.

Besøg vores annoncør:

Der er problemer med varmeelementet i flere hundrede Honda HR-V årgang 2023. Det mener ejerne i hvert fald. Fejlen får ganske enkelt bagruden til at springe af sig selv.

De amerikanske Honda-ejere siger, at det sker i koldt vejr. Og selvom Honda-importøren vil erstatte de sprængte ruder, er det ‘ikke’ en tilbagekaldelse.

Det amerikanske trafiksikkerhedsmyndigheder, National Highway Traffic Safety Administration, har da heller ikke undersøgt problemet endnu.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

På myndighedens hjemmeside kan man dog finde adskillige klager fra Honda HR-V-ejere, der slås med knust glas.

LÆS OGSÅ: 22-årig stoppet for 9. gang – så røg bilen

Ifølge forbrugerorganisationen Consumer Reports er det også sket for dem, at en bagrude i en HR-V er røget sig en tur. Organisationen vil nu have en egentlig tilbagekaldelse på bordet.

Honda i USA oplyser, at man er klar over problemet, og at man er gået i gang med et ‘frivilligt’ erstatningsprogram, som HR-V-ejere kan benytte sig af for at få en ny bagrude.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Boosted følger sagen og hører gerne fra danske Honda-ejere, der måtte kunne genkende problemet. For nylig skrev Jesper F. faktisk til os. Dog om problemer med en helt anden bil. Læs mere om det her.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler