Annonce:

Her udgør dårlige bilister et særligt problem

Der har været 16 ulykker indtil videre og vinteren er langt fra at være slut, lyder det fra myndighederne.

Vinteren kan være lang og hård, især hvis man er en dårlig bilist. Den slags ser de tilsyneladende mange af i den amerikanske delstat Ohio.

Alene denne vinter har myndighederne registreret 16 sammenstød mellem bilister og sneryddere. Det fortæller pressetalsmanden fra Ohio Department of Transportation, Matt Bruning, til Motor1.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– I år er vi hurtigere end tidligere nået op på 16 tilfælde. Den første ulykke var i Cleveland, hvor en bilist ramte en snerydder på motorvejen.

Men især en ulykke, der skete den 23. januar, har vakt opsigt. Her smadrede en hvid personbil, der muligvis er en Audi, op bag i en sneryddende lastbil.

LÆS OGSÅ: Haas skriver kontrakt med ny Formel 1-kører

Lastbilen skete der ikke noget med, men bilen er totalskadet. Og det tager tid, også fra arbejdet med snerydningen, fordi politiet skal tilkaldes hver gang, så der kan skrives en rapport om ulykken.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det var også i januar, at en Subaru blev hugget midt over af en snerydder. Personen bag rattet troede fejlagtigt, at det var muligt at foretage en overhaling. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler