Annonce:

Her skrotter Volvo “alt” – vil kun sælge SUV’er

Herhjemme besluttede Volvo med øjeblikkelig virkning at stoppe alt salg af dieselbiler – nu er turen kommet til briterne, som må kun må kører SUV’er fremover.

Besøg vores annoncør:

Kinesiske Volvo tager nogle vilde beslutninger i disse tider. Sidste år trak den danske importør sig fra alt salg af dieselbiler med øjeblikkelig virkning.

Og nu er turen kommet til briterne, som må undvære alt undtagen Volvos udvalg af SUV’er. Mærket dropper nemlig at sælge både sedan-modeller og stationcars i landet med venstrekørsel.

I en kommentar til Autocar forsvarer den britiske importør sig med, at interessen for alt andet end SUV’er simpelthen ikke er blandt briterne. I hvert fald er den faldende, når det kommer til Volvos modeller.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det britiske beslutning kommer ganske kort efter, at Volvo ellers lovede at holde i hvert fald stationcaren i live.

LÆS OGSÅ: DUMT: Biltyv stjal Danmarks mest genkendelige Mercedes

– Nogle af vores konkurrenter har bevæget sig væk fra denne biltype. Men vi er overbevist, om at der stadig er et stærkt marked, sagde mærkets chefstrateg Erik Severinson så sent som juni måned.

Men den beslutning gælder altså ikke alle markeder. Tilbage i juni erkendte det kinesiske mærke da også, at ‘europæerne stor set er de eneste, der købere stationcars’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler