Her er de træt af fremmede bilister – “Det skal være slut nu”

Foto: Unsplash.com

Konsekvensen er, at der nu bliver indført beboer- og parkeringslicenser. Alle andre må til lommerne for parkering på timebasis. 

I Aarhus er de lokale bilister godt trætte af, at deres parkeringsmuligheder bliver snuppet af ‘fremmed bilister’. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Avisen skriver, at der som forsøg på at dæmme op for problemet er indført beboer- og betalingsparkering, som af beboerne i området kan købes for forholdsvis små beløb. Alle andre må betale for parkering på timebasis.

Det er ikke første gang, der indføres betalingsparkering for udefrakommende bilister i Aarhus. Det skete eksempelvis i sommeren 2020 på Frederiksbjerg, og nu rykker løsningen altså ind i bymidten.

Kommunen har derfor inddelt byen i flere gule zoner. Zonerne betyder, at de lokale kan købe p-licenser, mens alle andre skal betale. Hvis de altså ved at mærke har behov for at parkere i mere end to timer.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk