Annonce:

Henrik Fisker er ikke i tvivl: “Min næste bil bliver pickupens svar på en Ferrari”

Den kommende Fisker Alaska er en pickup. En bil der er så vild, at det svarer til, at Ferrari bygger den slags, mener Henrik Fisker.

Besøg vores annoncør:

Det har nu i en rum tid været offentligt kendt, at Henrik Fisker vil udvide modelprogrammet hos det bilmærke, han lægger navn til med en pickup.

Fisker, der stadig er ved at få sin første model, Ocean, ud på vejene, har desuden flere biler på vej. Efter Ocean følger en mindre SUV ved navn Pear og en sportslig sedan. Sidstnævnte får navnet “Runin” – ikke at forveksle med 1998-filmen af samme navn.

Men en pickup er også på vej. Til Auto Express fortæller Henrik Fisker, at den bil – der lige nu er kendt som Alaska – bliver pickupens svar på en Ferrari.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Modsat Ferraris nuværende modelprogram vil den nye Fisker Alaska kun kunne køre på strøm. Ligesom det øvrige Fisker-program i øvrigt.

LÆS OGSÅ: DEBAT: Daniel vil forbyde store biler – “Må ikke være større end en Peugeot 208”

Herhjemme har Fisker Inc. selvforskyldt kastet rigeligt med mystik over lanceringen af SUV’en Ocean. Først kom det frem, at der ikke var betalt den korrekte afgift af den første bil i landet. Siden blev det afsløret, at den første Ocean-ejer i Danmark også er Fisker-investor.

Tilbage står en række Fisker-kunder som i diverse Facebook-grupper lufter en tydelig frustration over, at de endnu ikke har modtaget deres forudbestilte biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler