Reklame:

Hel by i panik: “Alle færdselsbetjentene har sagt op”

Faktisk har hele politistyrken ikke bare valgt at nedlægge arbejdet. De er direkte skredet i protest over dårlige arbejdsforhold. 

I den lille amerikanske by Goodhue spreder der sig i disse dage en stemning af panik. Samtlige af byens betjente er nemlig skredet.

De har kort og godt sagt op. Og der er ingen, som vil overtage deres nu ledige stillinger. Der er faktisk heller ingen som vil være chef.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det fortæller byens borgmester, Ellen Anderson, Buck til avisen Minnesota Star Tribune.

– Det er hjerteskærende. Jeg tror, vi alle er lidt overraskede over det, men vi er ikke sådan at slå ud, og vi ser fremad, lyder det fra borgmesteren som står uden en politistyrke.

LÆS OGSÅ: Ukendt bilmærke bliver kaldt ‘elendigt’ – nu er det mere værd end Volkswagen

En af de få tilbageværende betjente er chefen for det hele Josh Smith. Men han har også lagt sin opsigelse på borgmesterens bord.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Smith bliver dog i sin stilling frem til slutningen af august.

– Der er gået tre uger nu, og vi har nul ansøgere, og jeg har nul udsigter til at få nogen. Jeg har ringet rundt til alle politiafdelinger i området og spurgt efter selv de yngste betjente, men ingen vil have jobbet, siger den nu snart forhenværende politichef til New York Post.

Ifølge Josh Smith smutter byens betjente efter en længere periode med dårlige løn- og arbejdsvilkår. Selv har han ikke lyst til at være på arbejde 80 timer, så han ikke kan holde fri og se sin familie.

Reklameblok:


Der er godt 1.300 indbyggere i Goodhue. 1.300 indbyggere som borgmesteren har lovet ikke skal frygte lovløse tilstande, hvordan end hun så har tænkt sig at løse den.

 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?