Annonce:

Han vil have overraskende ny Haas-chef

Schumacher-lejeren har fortsat noget at sige om Haas. Denne gang dog ikke så meget oven på bruddet mellem holdet og Mick Schumacher.

Sky Germanys Formel 1-kommentator Ralf Schumacher, der selv kørte med i sporten fra 1997 til 2007, ser for sig, at én mand overtager en central post som for nylig blev ledig hos Haas.

Efter forfremmelsen af japaneren Ayao Komatsu til teamchef mangler den selv samme teamchef nemlig en ‘højre hånd’, en COO. En vicedirektør med andre ord.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Og den rolle ser Ralf Schumacher en oplagt kandidat til. Nemlig den tidligere teamchef for både Aston Martin og siden Renault/Alpine, Otmar Szafnauer.

– Otmar er både kendt i Formel 1 og har ekspertisen. En ting er teknisk ekspertise. En anden ting er at gå ud og lede efter kloge hoveder. Nogle gange på universiteterne.

LÆS OGSÅ: Elbiler får ikke mere end 30 procent af markedet siger Toyota-chef

– At have den form for fremsynethed og få nye folk ind, der kan føre holdet frem ad, er et talent, jeg mener, Otmar har, lyder det fra Schumacher i et interview med Formel1.de.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

En tidligere Haas-chef, der før ikke har villet gøre forskel på sine kørere, sætter, nu hvor han er ude af garagen, alligevel ord på emnet. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler