Hamilton lufter tanker om tidlig pension – “Det varer ikke længe”

Foto: LAT Images

Mercedes’ Lewis Hamilton er sikker på, at han har haft en sæson uden sejre. Det er bare meget længe siden. Nu sætter den 7-dobbelte verdensmester ord på fremtiden.

Officielt drøfter Lewis Hamilton stadig en kontraktforlængelse med Mercedes. Og den syvdobbelte verdensmester mener da heller ikke selv, at han er færdig i Formel 1. Endnu. Det fortæller han til tyske Bild.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Her sætter Hamilton ord på, hvordan han nogle gange vågner op og tænker: Det her har jeg ikke lyst til mere.

LÆS OGSÅ: Ken Block er død – så tæt var han på en test i Formel 1

Dog håber briten stadig at kunne slutte karrieren på toppen. Og det måtte gerne være et ottende verdensmesterskab.

Reklameblok:– Det at forlade sporten som verdensmester er, tror jeg, en drøm enhver sportsudøver har. Og det har jeg også.

Hamilton fortsætter interviewet med at gøre det klart, at motorsport ikke længere er det vigtigste for ham. I hvert fald ikke som det var, da han var barn og en yngre mand i Formel 1. Men præcist hvor længe, Hamilton bliver i Formel ville han ikke sætte hverken eller en dato på, da Bild spurgte.

– Der går ikke voldsomt lang tid, men lige nu bliver jeg helt sikkert.

Reklameblok:

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk