Annonce:

Godt nyt: Liqui Moly åbner dansk website

Den tyske olie- og additivspecialist LIQUI MOLY har nu også et dansk website. På www.liqui-moly.dk kan bilister og værksteder finde mange informationer om kemi til biler. Her kan de også med få klik finde ud af, hvilken af de mange forskellige olier, der er den rette til deres bil. “Vi vil gerne bruge det nye website til at yde endnu bedre service”, siger Info Lindner, der som Export Area Manager hos LIQUI MOLY er ansvarlig for det danske marked.

Den gratis olievejviser er websitets hjørnesten. Her kan du enten indtaste din nummerplade eller vælge mærke, model og motor. Så får du en liste over de olier, der egner sig til bilen. Det er meget vigtigt at anvende den rette olie, for i dag er den en flydende reservedel, der skal passe præcist til motoren. At fylde den forkerte olie på svarer til at montere en reservedel, der ikke passer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Desuden kan du på websitet se, hvor du kan købe LIQUI MOLY. Du skal bare indtaste et stednavn og en søgeradius.

Det nye website har samme design som det internationale LIQUI MOLY-website. Der er et omfattende FAQ-område, hvor du kan finde svar på hyppige spørgsmål som “Kan jeg blande motorolier med hinanden” og “Hvad sker der, hvis jeg fylder for meget motorolie på”. Det nye website er responsivt og kan uden problemer benyttes på en smartphone.

Om LIQUI MOLY
Med cirka 4.000 produkter tilbyder LIQUI MOLY et verdensomspændende og enestående bredt udvalg af kemiske produkter i bilbranchen: Motorolier og additiver, smørestoffer og pastaer, forskellige slags spray og bilplejeprodukter, klæbe- og tætningsmaterialer.

LIQUI MOLY blev grundlagt i 1957, og alle produkter fremstilles i Tyskland. I hjemlandet er virksomheden klart markedsførende indenfor additiver og kåres år efter år som det bedste oliemærke. Virksomheden sælger sine produkter i over 120 lande og opnåede i 2018 en omsætning på EUR 544 mio.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

LIQUI MOLY åbner dansk website

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler