Annonce:

Genial gut har fået sin Tesla Model S til at køre 2.500 kilometer på én opladning

Matt Mikka er ikke helt normal – det er man ikke, når man som ham udstyrer en Tesla Model S med dieselmotor. Altså som rækkeviddeforlænger.

Der er dem, der tager til takke med elbilens kortere rækkevidde. Og så er der typer som Matt Mikka, der bare gerne vil kunne køre langt.

Som i rigtig langt. Derfor har han ofret bagagerummet i sin Tesla Model S og udstyret elbilen med en dieselmotor som rækkevidde-forlænger.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bevares, det larmer helt afsindigt meget. Men Matt Mikka vurderer, at bilen på den måde vil kunne holde strøm nok til en tur på 1.600 miles svarende til 2.575 kilometer uden ét eneste stop ved en ladestander.

Dieselmotoren er med sine bare 25 hestekræfter ikke noget at prale af, og den gik heller ikke perfekt hele vejen. Hvilket betød, at der blev kørt lige godt 15 km/l i snit på turen. Eller lige omkring hvad Honda siger, at en ny Civic med benzinmotor kan i dag.

LÆS OGSÅ: Verdens billigste Tesla trænger til en kærlig hånd… måske to!

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler