Reklame:

Gal tuner giver Audi RS Q8 780 hestekræfter og 24″ hjul

Og som om overskriften ikke er vanvittig nok i sig selv, topper Mansory den omgang med at begrænse tophastigheden til 320 km/t.

Audi RS Q8 er på alle måder en arrig vogn. Stor men langt fra doven. Heller ikke fra fabrikken hvor den 4-liters V8-motor med sine dobbelte turboer yder 600 hestekræfter og 800 Nm.

Kun én my mindre end den endnu dyrere søstermodel fra Lamborghini – Urus.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men når det så er sagt, er det ikke overraskende meget mere potentiale i Audien. Bare spørg de gale tyske, tunere Mansory.

Deres bud på en RS Q8 er ikke bare mørkegrøn med en gul staffering. Nej, den oser af hestekræfter, fordi den har mange af dem!

LÆS OGSÅ: VW-chef smider bombe: “Vi stopper produktionen af ikonisk model”

780 styk hvis vi nu skal være helt præcise. Dertil skal lægges 1.000 Nm. På den måde klarer den næsten 2,2 tons tunge SUV sprinten fra 0 til 100 km/t på bare 3,3 sekunder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

For at bilen ikke vrider sig selv fra hinanden, har Mansory begrænset tophastigheden til 320 km/t. Hvor vanvittigt det end lyder.

For at få det hele i asfalten har Audi fået 24″ fælge med massive 295/30-fordæk. Det bliver til 355/25 på den bagerste aksel. Prisen? Hvis du skal spørge, har du nok ikke råd alligevel.

Men nu vi er ved det, løber en ‘almindelige’ RS Q8 op i 2,6 mio kr. herhjemme. Altså når afgiften er betalt. Så kan du selv lægge lidt til og fra for Mansory-pakken. Nok mest til!

Reklameblok:


 ´

 

 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?