Annonce:

Gal tuner giver Audi RS Q8 780 hestekræfter og 24″ hjul

Og som om overskriften ikke er vanvittig nok i sig selv, topper Mansory den omgang med at begrænse tophastigheden til 320 km/t.

Besøg vores annoncør:

Audi RS Q8 er på alle måder en arrig vogn. Stor men langt fra doven. Heller ikke fra fabrikken hvor den 4-liters V8-motor med sine dobbelte turboer yder 600 hestekræfter og 800 Nm.

Kun én my mindre end den endnu dyrere søstermodel fra Lamborghini – Urus.

Men når det så er sagt, er det ikke overraskende meget mere potentiale i Audien. Bare spørg de gale tyske, tunere Mansory.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Deres bud på en RS Q8 er ikke bare mørkegrøn med en gul staffering. Nej, den oser af hestekræfter, fordi den har mange af dem!

LÆS OGSÅ: VW-chef smider bombe: “Vi stopper produktionen af ikonisk model”

780 styk hvis vi nu skal være helt præcise. Dertil skal lægges 1.000 Nm. På den måde klarer den næsten 2,2 tons tunge SUV sprinten fra 0 til 100 km/t på bare 3,3 sekunder.

For at bilen ikke vrider sig selv fra hinanden, har Mansory begrænset tophastigheden til 320 km/t. Hvor vanvittigt det end lyder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

For at få det hele i asfalten har Audi fået 24″ fælge med massive 295/30-fordæk. Det bliver til 355/25 på den bagerste aksel. Prisen? Hvis du skal spørge, har du nok ikke råd alligevel.

Men nu vi er ved det, løber en ‘almindelige’ RS Q8 op i 2,6 mio kr. herhjemme. Altså når afgiften er betalt. Så kan du selv lægge lidt til og fra for Mansory-pakken. Nok mest til!

 ´

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

 

 

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler