Annonce:

Fotofælderne på Storebæltsbroen virker stadig ikke

Ingen af fotofælderne på Storebæltsbroens nye strækningskontrol virker. Sådan har det været, lige siden de blev taget i brug i januar.

Besøg vores annoncør:

Politiet har stadig ikke uddelt en eneste fartbøde på Storebæltsbroen. I hvert fald ikke ved hjælp af den nye strækningskontrol.

Det nye system blev ellers taget i brug i januar. Men det fungerer så dårligt, at medarbejderne på broen manuelt må pille billederne af fartsynderne fra og sende dem videre til politiet.

Men nu viser det sig, at billederne stadig er så dårlige, at politiet ikke kan bruge dem. Det skriver TV2 Fyn.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skyldes nu mere, at Sund og Bælt, som står for broens drift og dermed også de nye fotofælder, er holdt op med at sende noget materiale til politiet.

LÆS OGSÅ: Fotofælde blitzer 34.000 bilister det samme sted

Det bekræfter Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi over for mediet i et skriftligt svar. Hos Sund og Bælt forsøger man at undskylde sig med, at myndighederne tilsyneladende er blevet enige om ‘en anden løsning’.

Angiveligt vil politiet og Transportministeriet have en permanent fartkontrol på Storebælt, men det får altså ikke Sund og Bælt til at stoppe deres fartkontrol, lyder det i det skriftlige svar.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men at køre for stærkt på broen har altså fortsat ingen konsekvenser. Billederne af den ringe kvalitet kommer nemlig ikke videre til politiet.

Der er dog et andet sted, hvor de godt kan finde ud af at knalde fartsnydere. På en bestemt strækning har de samme tre fotofælder blitzet hele 34.000 bilister. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler