Annonce:

Fostla AMG GT R: Når det bedste ikke er godt nok

Firmaet fra Hannover hader standardbiler. Også når det gælder i forvejen lynhurtige biler fra AMG.

Selvom Mercedes har brugt utallige timer på Nürburgring for at forfine AMG GT R-modellens performance ned til mindste detalje, så er de tyske tunere da ikke blege for lige at skulle nive de sidste heste ud af den store maskine, der som standard gemmer på 585 hk og 700 Nm.

Her er det Fostla Concepts fra Hannover, som har haft fingrene i den hurtige AMG. De har fundet en del flere heste blot ved hjælp af ændret motorstyring og et mere effektivt luftfilter-system. Så nu har bæstet 650 hk og 770 Nm.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Udvendigt er det svært at gøre en AMG GT R meget vildere, så her har Fostla fokuseret på en meget speciel folie, der giver et hidsigt – og meget opmærksomhedskrævende – udseende. Men vi kan li’ det.

Se mere om deres projekter her!

Her får du flere billeder:

Fostla Mercedes AMG GT R Fostla Mercedes AMG GT R Fostla Mercedes AMG GT R Fostla Mercedes AMG GT R Fostla Mercedes AMG GT R Fostla Mercedes AMG GT R Fostla Mercedes AMG GT R Fostla Mercedes AMG GT R

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler