Fostla AMG GT R: Når det bedste ikke er godt nok

Fostla Mercedes AMG GT R

Firmaet fra Hannover hader standardbiler. Også når det gælder i forvejen lynhurtige biler fra AMG.

Selvom Mercedes har brugt utallige timer på Nürburgring for at forfine AMG GT R-modellens performance ned til mindste detalje, så er de tyske tunere da ikke blege for lige at skulle nive de sidste heste ud af den store maskine, der som standard gemmer på 585 hk og 700 Nm.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Her er det Fostla Concepts fra Hannover, som har haft fingrene i den hurtige AMG. De har fundet en del flere heste blot ved hjælp af ændret motorstyring og et mere effektivt luftfilter-system. Så nu har bæstet 650 hk og 770 Nm.

Udvendigt er det svært at gøre en AMG GT R meget vildere, så her har Fostla fokuseret på en meget speciel folie, der giver et hidsigt – og meget opmærksomhedskrævende – udseende. Men vi kan li’ det.

Se mere om deres projekter her!

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Her får du flere billeder:

Fostla Mercedes AMG GT R Fostla Mercedes AMG GT R Fostla Mercedes AMG GT R Fostla Mercedes AMG GT R Fostla Mercedes AMG GT R Fostla Mercedes AMG GT R Fostla Mercedes AMG GT R Fostla Mercedes AMG GT R

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk