Forvirret Ford-ejer kørte galt i elbil…ved en benzintank

Sort is var formentlig skyld i, at en elektrisk Ford skøjtede rundt på en benzinstation.

At køre en elbil hen til en tankstation – i hvert fald en hvor der ikke er en ladestander – giver ikke meget mening. Og det giver endnu mindre mening at køre galt samme sted. Alligevel er det præcis, hvad der er sket for en Ford Mustang Mach-E-ejer i Washington, USA.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

En Reddit-bruger skriver i tråden IdiotsInCars, at ulykken her fandt sted på Shell-stationen i Kent Des Moines Rd & Pacific Highway i Washington. Hvilket der faktisk bare skal et kig på Google Maps til for at få bekræftet.

LÆS OGSÅ: Her er de 5 dyreste lande at tage kørekort i

På samme Shell-station er der ingen ladestander. Så Mach-E-ejeren kan i hvert fald ikke have befundet sig der for bilens skyld. Men galt er det altså gået. Formentlig på grund af et tykt lag sort is på asfalten og hældningen fra ind/udkørslen.

Reklameblok:At bilen ikke har fået et større tryk, og det faktum at airbaggen ikke ser ud til at være skudt af, tyder på en ulykke ved lav hastighed. Men forbi et værksted skal Forden under alle omstændigheder. Og det bliver næppe en billig omgang med alle de sensorer der er i forten på moderne biler.

I Reddit-tråden giver mange af brugere bilisten skylden. En går så langt som til at skære alle SUV-ejere over samme kam. “De overvurderer så nemt deres egne evner bag et rat. Særligt i dårligt vejr”.

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk