Annonce:

Formel 1-hold vil ikke have Kevin Magnussen

Danske Kevin Magnussen kører officielt sidste Formel 1-løb i år. Heller ikke hos Alpine er han angiveligt et emne.

Besøg vores annoncør:

Alpine skal finde en erstatning for Esteban Ocon, der efter ‘gensidig aftale’ forlader holdet efter denne sæson. Men den erstatning bliver ikke Kevin Magnussen.

For selvom danskeren har kørt for holdet før, dengang det hed Renault, mener kilder med kendskab til Alpines planer, at Magnussen ikke er med i overvejelserne.

Den 31-årige dansker skulle således ikke engang være med i Alpines top 3 over kørere, man ønsker at se i raceren til næste år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Lige nu er en af favoritterne til det – i hvert fald på papiret – ledige Haas-sæde Esteban Ocon. Den 27-årige franskmand vil i så fald skulle dele garage med Ferrari-junioren Oliver Bearman, der er bare 19 år gammel.

LÆS OGSÅ: Bilmærke forhandler med Kevin Magnussens Formel 1-hold

Heller ikke Kevin Magnussens tidligere teamchef, Günther Steiner, tror på, at danskeren har den store fremtid i Formel 1 længere.

Det skriver Reuters.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Vi er nødt til at være åbne om tingene. Enten er Hülkenberg bedre, end vi tror, ellers er Kevin bare ikke på det niveau, han bør have for at køre Formel 1, siger Steiner, der selv blev sparket ud af Haas-garagen umiddelbart før 2024-sæsonen.

Der er da også noget om det. I år har Nico Hülkenberg hentet 22 point til Haas, mens Kevin Magnussen blot har kørt yderligere fem point hjem til holdet.

Det er heller ikke mange dage siden, at danskeren løftede noget af sløret for sin fremtid. En tid som måske/måske ikke ligger uden for motorsportens fineste klasse. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om motorsportens verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler