Annonce:

Ford tager patent på noget mærket ikke kan bruge

Af en helt bestemt årsag ender Fords seneste patent nok i en arkivskuffe som næppe bliver åbnet igen.

Ford har opgivet af udvikle fuldstændigt selvkørende biler. I slutningen af oktober kom det frem, at mærket har lukket den afdeling der ellers skulle udvikle systemerne til de selvkørende biler.

Med lukningen af Argo AI – som selskabet hed – tager det amerikanske mærke et tab på svimlende 2,7 mia. dollars svarende til 19,6 mia. danske kroner. Altså før skat. Det oplyste Ford selv i forbindelse med lukningen af Argo AI.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Dermed lægger Ford nok også sit seneste patent i en aflåst arkivskuffe. Patentet, mærket har fået, er på en løsning til passagerne i den ellers førerløse bil. En bil som altså ikke kommer. Den er i hvert fald ikke lige rundt om hjørnet.

Argo AI blev til i 2016 som et samarbejde mellem Ford og Volkswagen. Årsagen til lukningen angiver amerikanerne som ‘uacceptabelt høje omkostninger’. Det skriver Tech Crunch.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler