Annonce:

Ford sætter prisen ned – bare ikke for danskerne

I januar huggede Tesla gevaldigt af prisen på populære modeller. Ford vil også være med. Bare ikke i Europa.

Ford har fulgt efter Tesla og sat prisen på elbilen Mustang Mach-E ned. Altså i USA. For i Europa har mærket absolut ingen planer om at sætte prisen ned på bilen. Det skriver Automotive News.

LÆS OGSÅ: Nu begynder vildt forsøg: 2.500 danske bilister skal betale ny afgift

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Mediet har spurgt Ford i Frankrig, til om prisnedsættelserne i USA også tager turen over Atlanten. Men her er svaret ‘nej’ og at ‘prisnedsættelsen på Mustang Mach-e er specifikt tiltænkt det amerikanske marked’.

Ford i Europa, siger talsmanden for den franske importør, har endnu ikke noget at sige om eventuelle prisnedsættelser. Heller ikke i England og Tyskland, der er Fords største markeder i Europa, sættes priserne ned. I Danmark koster Mach-e altså stadig fra 450.000 kr.

Ford i USA satte for nylig prisen på Mustang Mach-e ned med 4.500 dollars i snit. Bilen er allerede en dårlig forretning for mærket. Udviklingen håber man dog at vende ved at sætte prisen ned og samtidig skrue op for produktionen med hele 67 procent.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler