Annonce:

Ford Mustang mister 52 hestekræfter på grund af EU-regler

Den nye Mustang holder fast i V8-motoren. Faktisk kommer den udelukkende til Danmark med V8-motor. På grund af EU-regler bliver nye Mustang-kunder dog snydt.

Nye Ford Mustang-kunder bliver snydt – i hvert fald i Europa. Strengere emissionskrav betyder, at Ford er nødt til at neddrosle modellen.

Helt konkret mangler den store, fem-liters V8-motor 40 hestekræfter sammenlignet med GT-modellens muskler på andre markeder, eksempelvis det nordamerikanske.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men det er ikke det eneste salt, som de strengere EU-regler gnider i såret. De Mustang GT-modeller, der kommer til Europa, vil også mangle 28 newtonmeter.

Og det bliver værre endnu. Den foreløbige topmodel, Mustang Dark Horse, mangler hele 52 hestekræfter og 28 newtonmeter i forhold til modellen i USA.

LÆS OGSÅ: Populære biler i Danmark ligger helt i bund på ny liste

Danmark er generelt et af de værste markeder for lancering af den nye Mustang. Bilister i landet skal ikke kun nøjes med færre hestekræfter, men den absurd høje registreringsafgift betyder også, at en ny Mustang koster næsten 1 million kroner – selv for den mest skrabede model.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ford øverste direktør lover dog at lægge et lille plaster på såret, især for de bilister, som sværger til den store V8-motor. Læs mere om det her.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler