Annonce:

Ford jagter Hellcat: Nyt Roush-kompressorkit giver 5-liters V8 700 hk

foto: youtube.com

Dodge avler Hellcat, Hennessey har The Exorcist. Nu vil Roush give Ford Mustang 700 hk med nyt kompressorkit

Det minder mest af alt om et moderne rumkapløb bare på asfalt, når amerikanerne ser skævt til miljøet og pakker potente muskelbiler ind i fede navne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Seneste eksempel er Fords Performance-afdeling, der fra det tidlige 2018 vil kunne tilbyde den nyeste aftapning af Roush-kompressor-kit. Det betyder 5-liters V8’ere med åndssvagt meget muskelkraft.

Det gælder både Mustang og verdens mest solgte pick up truck, Ford F 150. Begge biler har nemlig plads til at få boltet et kompressorkit på den i forvejen enorme blok.

Er 385 heste ikke nok for Pick up-ejerne, får bilen med kompressor-ånde 631 hestekræfter. Mens det stikker helt af, når kittet skrues på Mustang’en. 421 hk er normalen. 690 hypper er svaret efter montering.

Som om det ikke var nok, kan bagdækkene se frem til skulle håndtere hele 935 newtonmeter. Ikke desto mindre tilbyder Ford kompressorkittet til alle 2018-modeller af F 150 og Mustang. I hvert fald i USA.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Ford vil ovenikøbet installere kittet for køberne og dermed dække det under garantien. Der er ingen tegn på, at gearkassen er for svag til at håndtere de mange ekstra kræfter. Faktisk er kittet fra fabrikken tilpasset både automatgearet og den manuelle løsning

Foto: Roush Performance

I SAMME LIGA SOM HELVEDSKATTEN
Måske er det bilfabrikkernes chefers måde at måle længden af en vis legemsdel på. Roush-kittet bringer da også Mustang’en i selskab med Dodge Challeger Hellcat.

Med sine 707 hestkræfter har helvedes kattedyr dog stadig en lille overhånd. Med Hennessey-behandling efterlader Chevrolet Camaro dog de to andre i støvet fra sine 1.000 hestes, rygende bagdæk.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

 

 

 

Annonce:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler