Annonce:

Ford fuckede op i malerkabinen – Mustang blev pink ved en fejl

Heldigvis var der tale om en prototype af Mustang Mach-E og ikke en bil på vej ud til en kunde.

Fejl sker. Også i bilindustrien. På Fords fabrik i Cuautitlan i Mexico blev der begået noget af et ‘fuck up’ i malerafdelingen. Nogen glemte nemlig at tømme en malersprøjte for hvid grunder, da en Mustang Mach-E-prototype skulle males.

Resultatet blev, at bilen blev meget mere pink, end den nærmest candy-røde Red Clearcoat-lakering som bilen egentlig skulle have haft.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Billederne af svipseren blev efterfølgende lagt på Facebook af Alexis Aguilar Gomez, der var hyret ind som supervisor på prototype-projektet i 2020.

Til Carscoops fortæller Gomez, at det ikke var første gang, bilen blev malet. Men det var første gang, man løb ind i fejlen. For at tjekke kvaliteten af malingen var Mach-E’eren i forvejen malet tre gange. Altså før den blev pink.

LÆS OGSÅ: Ny EU-lov på vej: der skal fartbegrænser i ALLE nye biler

I sit Facebook-opslag forklarer Gomez selv, at han er vild med farven. Men hvad synes du? Bør tyggegummi-lyserød være standardfarve hos Ford?.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler