Annonce:

Første danske forsikringselskab siger nej til Fisker-ejere

Det første danske forsikringselskab har meldt ud, at man ikke længere vil tegne kaskoforsikringer til Fisker Ocean-ejere.

Besøg vores annoncør:

Boosted har det seneste stykke tid kunnet fortælle om den situation, bilmærket Fisker står i. Nu meddeler FDM Forsikring, at man ikke tager flere kasko-kunder ind.

I hvert fald ikke hvis disse bilister kører i Fisker Ocean. Det bekræfter forsikringselskabet FDM Forsikringer, der formidler aftale via Tryg, over for Motor-magasinet.

Beslutningen rammer dog foreløbig ikke de kunder, som har nået at tegne kaskoforsikringer på deres biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Det er vigtigt at understrege, at de af vores kunder, som i dag har tegnet en kasko på en Fisker-bil, indtil videre fortsat være forsikret og altså ikke blive opsagt, lyder det fra Jonas Paasch Liljedahl, områdechef for FDM Forsikringer, i en kommentar til mediet.

LÆS OGSÅ: Elbil kostede 3 millioner kr. – nu er lille bilmærke konkurs

Dermed følger FDM i fodsporene på både svenske og norske forsikringselskaber. Her har man allerede fortalt nye kunder, at de kun kan tegne en lovpligtig ansvarsforsikring, hvis de triller rundt i en Fisker Ocean.

Seneste nye fra Fisker selv er, at bilmærkets norske datterselskab i denne uge har indgivet konkursbegæring. Samtidig slås en række kreditorer om 161 krav mod virksomheden. Krav der løb op i 8,6 milliarder kroner. Fisker vil dog kun anerkende en brøkdel af beløbet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Noget af kravet kommer fra fabrikken Magna Steyr i Østrig, som Fisker i sin tid hyrede til at bygge bilerne. Men Fisker har angiveligt ikke betalt for bilerne. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler