Fisker udskyder – igen – leveringen af danske biler

Bilbyggeren Magna Steyr i Østrig står for udvikling og produktion af Fisker Ocean. De skal bygge 47 prototyper af SUV'en, og Henrik Fisker gennemgik personligt den første bil i ugen op til Mobile World Congress.

Først sagde Fisker november. Altså 2022. Så sagde de første kvartal 2023. Og nu sker det formentlig heller ikke. 

De er allerede to Fisker Ocean i Danmark. Men de holder hos mærket selv i Fiskers udstilling i Taastrup. Udstillingen er det heller ikke åbent for offentligheden endnu. Det samme gælder Ocean-modellen.

LÆS OGSÅ: 342 bilister blitzet af samme fotovogn – alle har SAMME problem

Reklameblok:Først lød det, at bilerne skulle være her i november. Altså sidste år. Så sagde Fiskers presseteam, at man håbede på at kunne levere biler i første kvartal af 2023. Og nu er der bare et par dage, til det er for sent.

Ifølge Bil Magasinet holder Fisker dog stadig fast i, at Danmark og danskerne er blandt de første, man leverer til, når bilerne kommer. Samme medie skriver dog også, at det ser noget tom ud i Taastrup. I lokalerne står der en sofa og to biler. På bygningen hænger der et stort Fisker-skilt. That’s it.

 

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk