Annonce:

Fisker i ophørsudsalg – sidste biler sælges for 17.000 kr.

Som mærke holder Fisker Inc. formentlig op med at eksistere, når lageret af biler er tømt. De sidste biler går for helt ned til 17.000 kr.

Besøg vores annoncør:

Fisker Inc.’s advokat kæmper for at få solgt de sidste biler, det ikke lykkedes mærket at komme af med på egen hånd. Nu kan bilerne fås for en pris helt ned til 17.000 kr.

Beløbet, der svarer til 2.500 dollar, er prisen for biler der har en eller anden form for skade, og som Fisker ikke har kunnet komme af med inden konkursbeskyttelsen i juni måned.

Prisen på bilerne fremgår af retsdokumenter, som også afslører, at Fisker har solgt over 3.200 af lagerbiler til én køber. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Andre biler, der er nået at blive indregistreret i USA, vil Fiskers advokat forsøge at sælge for et beløb op til 16.500 dollar svarende til 113.000 kroner. Det er dog stadig mere end køberen af de mere end 3.200 biler har givet, altså pr. styk.

LÆS OGSÅ: 217 bilister kørte i politiets dobbelte fælde på samme vej

Det er dog kun eksemplarer af Fisker Ocean, som ikke fejler noget, der er købt i den store mængde. Bilerne skal formentlig leases ud til og bruges af hyrevognstjenester i USA.

Hvad det betyder for Fiskers øvrige biler – og de private ejere – er stadig uvist. Ifølge den danske brancheanalytiker Rene Tønder efterlader købet af de mange biler dog en sprække af håb.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

For køberen vil formentlig være interesseret i at holde bilerne vedlige på softwarefronten, så de kan køre videre. Det kan betyde, at private Fisker-ejere fremover vil kunne købe sig til opdateringer af deres biler. Altså måske.

I sidste uge kom det frem, at flere forsikringsselskaber nu nægter Fisker Ocean-ejere kaskoforsikringer. Sandsynligheden for at bilerne kan holdes kørende er simpelthen for lille.

Tilbage står kreditorer med 161 økonomiske krav mod Fisker Inc. Krav der løber op i mere end 8 milliarder kroner. Bl.a. fordi grundlægger Henrik Fisker ikke betale for de biler, han har fået bygget på Magna Steyr-fabrikken i Østrig.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler