Falsk Ferrari-og Lamborghini-fabrik opdaget i Brasilien

Brasilianske myndigheder har lukket en fabrik, der fremstillede Ferrari og Lamborghini-kopier

Det er det sydamerikanske lands politi, der selv har lagt billeder af fangsten på nettet. Efter en henvendelse fra forhandlere af ægte italienske superbiler, der undrede sig over de pludseligt mange replikaer, efterforskede politiet fabrikken i to måneder, før de slog til.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Under aktionen anholdt myndighederne en far og dennes søn, der var i fuld sving med fremstillingen af replikabilerne, det skriver Motor1.com. Far og søn har efterfølgende hævdet, at bilerne var legale prototyper. Men det tror politiet altså ikke, hvorfor begge er sigtet i en kommende straffesag.

LÆS OGSÅ: ORDENSMAGTEN UNDERCOVER – 10 VILDE CIVILE POLITIBILER

Yderemere har det brasilianske politi fortalt, at de nu også vil jagte de kunder, som har en bestilling liggende hos replika-fabrikken.  Hvilke biler, replikaerne er baseret på, melder historien ikke noget om.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Men blandt de beslaglagte biler er blandt andet efterligninger af Lamborghini Huaracan og Ferrari F430. Og det må man ikke bare sådan lige sættet i produktion. I hvert fald ikke uden at spørge de respektive fabrikker først. Og selv hvis det tilfældet, havde de brasilianske bagmænd næppe fået lov.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk