Falsk Ferrari-og Lamborghini-fabrik opdaget i Brasilien

Brasilianske myndigheder har lukket en fabrik, der fremstillede Ferrari og Lamborghini-kopier

Det er det sydamerikanske lands politi, der selv har lagt billeder af fangsten på nettet. Efter en henvendelse fra forhandlere af ægte italienske superbiler, der undrede sig over de pludseligt mange replikaer, efterforskede politiet fabrikken i to måneder, før de slog til.

Under aktionen anholdt myndighederne en far og dennes søn, der var i fuld sving med fremstillingen af replikabilerne, det skriver Motor1.com. Far og søn har efterfølgende hævdet, at bilerne var legale prototyper. Men det tror politiet altså ikke, hvorfor begge er sigtet i en kommende straffesag.

LÆS OGSÅ: ORDENSMAGTEN UNDERCOVER – 10 VILDE CIVILE POLITIBILER

Yderemere har det brasilianske politi fortalt, at de nu også vil jagte de kunder, som har en bestilling liggende hos replika-fabrikken.  Hvilke biler, replikaerne er baseret på, melder historien ikke noget om.

Men blandt de beslaglagte biler er blandt andet efterligninger af Lamborghini Huaracan og Ferrari F430. Og det må man ikke bare sådan lige sættet i produktion. I hvert fald ikke uden at spørge de respektive fabrikker først. Og selv hvis det tilfældet, havde de brasilianske bagmænd næppe fået lov.

Os carros, falsificações das marcas Ferrari e Lamborghini, eram montados por encomenda e tinham venda divulgada por meio de redes sociais.

Slået op af Polícia Civil do Estado de Santa CatarinaMandag den 15. juli 2019


Reklame: