Endelig! Maserati sætter gudesmuk Alfieri i produktion

Den lignende og lød som en million, da den var koncept-bil i 2014 – nu sætter Maserati endelig Alfieri i produktion

Hvis det at køre bil kun var et spørgsmål om æstetik, var der i 2014 intet flottere på fire hjul end Maseratis Alfieri-koncept. Den smukke italianer med den 4.7-liters V8’er under kølerhjelmen blev bare aldrig til noget, selvom Maserati lovede det gang på gang.

Men nu. Nu skulle den være god nok. Produktionen af Alfieri begynder i sidste halvdel af 2019, mens de første kunder kan forvente levering engang næste år.

Reklameblok:LÆS OGSÅ: Arthur på 75 kører Audi TT RS med 900 hestekræfter

Men hvis de kunder – ligesom Boosted-redaktionen – faldt for konceptbilens mægtige brøl fra suge-V8’eren, bliver de måske en smule skuffet nu.

Af den sparesomme pressemeddelelse fra Modena fremgår det nemlig, at Alfieri bliver til to. En hybridudgave og en ren elbil. Men købere af det nye flagskib enten i coupé eller cabriolet-form kan til gengæld glæde sig til en 0 til 100 km/t-tid på to sekunder rent og topfart over 300 km/t.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Klik på videoen herunder og hør hvordan det lød, da Alfieri var koncept i 2014

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk