Annonce:

Emma klager over nye biler – “Jeg er bange for en ulykke”

Det er helt lovligt – og de fleste nye biler kører faktisk med det – alligevel vækker LED-lys bekymring blandt danskerne.

Det er ikke rart at blive blændet af modkørende. Og selvom det formentlig ikke er det, der sker, sidder flere danske bilister tilbage med oplevelsen, når de møder en modkørende med LED-lys i lygterne.

Det skriver TV2.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

En af dem er Emma Juhl fra Slagelse. Til mediet fortæller hun, at hun flere gange har oplevet ikke at kunne se ‘ i flere sekunder’ efter mødet med et sæt modkørende LED-lygter.

Hos bilisternes interesseorganisation holder man sig til, at LED-lyset højner trafiksikkerheden. Alligevel vil FDM nu have en dialog om lovgivningen på området.

LÆS OGSÅ: Danmarks mest populære bil sættes vanvittigt meget ned i pris

Det kan dog blive svært at lægge en dæmper på LED-lyset. For nylig godkendte de tyske myndigheder nemlig LED-lys på en måde, der betyder, at lyskilden bliver en mulighed for endnu flere bil-ejere.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Godkendelsen har vi også omtalt her på Boosted. Og Færdselsstyrelsen har bekræftet, at den er gangbar. Læs mere om hvordan det hænger sammen her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler