Annonce:

Elon Musk kommer med Cybertruck-indrømmelse

Ligesom den vilde Tesla pickup Cybertruck formentlig aldrig kommer til Europa, ser Elon Musk meget få muligheder for at få den til Kina.

Tesla har formentlig ikke de store planer om at eksportere Cybertruck til Europa. Og nu skyder direktøren også en hvid pind efter det kinesiske marked.

På Elon Musks eget sociale medie, der før var kendt som Twitter, erkender verdens rigeste mand, at det er ‘utrolig svært’ at få homologeret Cybertruck efter kinesiske regler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Svaret gav Elon Musk til “X”-brugeren ray4tesla, efter at denne delte et rygte, om at Tesla overvejer at slippe Cybertruck løs i netop Kina.

Det skriver Carscoops.

LÆS OGSÅ: Desperat bilejer forsøger at snyde tyve med Ford-logo

Det er altså ikke Cybertruck, Tesla satser på skal give konkurrenter som kineserens eget BYD baghjul. Sidste år beholdt Tesla sin position som verdens største producent af elbiler. Men det er med skarp konkurrence.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Og i fjerde kvartal af 2023 byggede BYD faktisk flere elbiler, end Tesla gjorde i den samme periode. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler