Annonce:

Efter konkursbeskyttelse – nu taler Henrik Fisker

Han eget firma står over for en total nedlukning, når der er solgt et varelager af 4.300 biler. Men det sprang Henrik Fisker over, da han via videolink gæstede det indiske ET Auto Summit.

Besøg vores annoncør:

Han eget firma er røget under konkursbeskyttelse i USA. Og i skifteretten kom det frem, at Fisker vil lukke, når der er solgt et varelager af 4.300 biler.

Men sin egen mareridtsagtige situation sprang den danske bildesigner Henrik Fisker behændigt over, da han torsdag i sidste uge talte til en forsamling ved Indiens ET Auto Summit.

Det skriver electric-vehicles.com.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Via et videolink kunne deltagerne bl.a. høre Henrik Fisker komme med bud på elbilens fremtid, og hvordan elbilen mangler den følelse, som en bil med forbrændingsmotor kan give.

LÆS OGSÅ: Selskab bag dansk bilforretning fyrer 250 folk

– Elbiler giver ikke den samme følelsesmæssige oplevelse, som forbrændingsmotorer gør.

– I takt med at vi fortsætter med at udvikle dem, vil vi finde ud af, hvordan vi også kan erstatte oplevelsen af forbrændingsmotoren, sagde Henrik Fisker under arrangementet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Dagen efter Henrik Fiskers tale i forbindelse med den indiske messe stod det klart, at Fisker Inc. er klar til at sælge alle sine aktiver til én og samme køber. I hvert fald helst.

I skifteretten kom det frem, at Henrik Fisker har spurgt 40 aktører i bilbranchen, om disse er interesseret i at overtage bilmærket. Men Fisker Inc. har tilsyneladende fået et nej hver gang.

Og nu er der tilsyneladende kun forhandlinger med et amerikansk selskab, der lever af at sælge biler til kørselstjenester som Lyft, tilbage. Heller ikke er der dog noget konkret på bordet endnu. I hvert fald ikke noget som offentligheden må vide noget om.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Lukker Henrik Fiskers bilmærke, hvilket der er meget som tyder på, vil det langt fra være første gang, at den 60-årige mand fra Allerød brænder sig på bilindustrien. Faktisk har han hele to gange før måttet pakke sammen og lukke sine forretninger.

Bl.a. for 10 år siden da Fisker Automotive, der byggede hybridbilen Fisker Karma, måtte lukke en produktion, på bare 2.450 eksemplarer af bilen havde forladt fabrikken i Finland, hvor mærket lejede sig ind.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler