Efter Clarkson-nyhed: Kunder skrider fra Amazon

Foto: PR

Streamingtjenesten Amazon Prime har de sidste dage blødt kunder. Det skyldes nyheden om Jeremy Clarksons ‘fyring’. Noget der dog ikke er bekræftet endnu.

Mandag skrev mediet Variety, at streamingtjenesten Amazon Prime ikke forlænger samarbejdet med Jeremy Clarkson, der både er vært i programmet ‘Clarkson’s Farm’ og bilprogrammet The Grand Tour, når det står til at udløbe i 2024.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Selvom hverken Amazon eller hovedpersonen selv endnu har kommenteret på ‘fyringen’, er det tilsyneladende ikke en nyhed, streamingtjenestens kunder har taget godt mod. LadBible skriver, at Amazone Prime-kunder skrider i protest over ‘beslutningen’.

Flere har på Facebook da også gjort det klart, at de enten har eller vil opsige deres abonnement på streamingtjenesten. Hvor mange kunder, det drejer sig om, skriver LadBible dog ikke.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk