Annonce:

Disse lukkede bilmærker savner bilisterne mest

En global undersøgelse, som virksomheden Hippo Leasing har baseret på antallet af internetsøgninger, viser, at nogle bilmærker er mere savnet end andre.

Besøg vores annoncør:

De seneste år har vi mistet en hel del bilmærker. Mange kørte i graven under eller lige umiddelbart efter finanskrisen i de sene 00’ere. Og flere mærker er måske på vej i den retning.

Tirsdag i denne uge søgte Fisker Inc. eksempelvis konkursbeskyttelse i USA. Og tidligere på året oplevede et lille tysk bilmærke at gå konkurs for anden gang. Læs mere om det her.

Men det betyder ikke, at bilisterne har glemt de bilmærker, som ikke længere findes. Det viser en undersøgelse fra Hippo Leasing med al tydelighed.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Selv 13 år efter bilmærkets første konkursbegæring i 2011 er der stadig 107.200 internetsøgninger på Saab Automobile hver eneste måned. Her efterfølger Pontiac med 98.900 søgninger, før der er et ordentligt spring ned til tredjepladsen.

LÆS OGSÅ: Europa er ikke klar til disse elbiler, mener Danfoss

Ifølge leasingselskabet er der nemlig ‘kun’ 46.480 månedlige søgninger efter Oldsmobile, der lukkede i august 2004. Altså for snart 20 år siden.

Det østtyske kommunist-mærke Trabant indtager en fjerdeplads med 29.940 søgninger, mens mærker som Talbot og Edsel runder den triste top 10 af med henholdsvis 13.780 og 13.670 søgninger på en måned. Den komplette liste kan ses her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Lukkede bilmærker er én ting. Noget andet er, at internetbrugerne faktisk også søger efter bilfabrikanter, som aldrig har eksisteret. Det sker endda temmelig tit.

Her på Boosted har vi allerede kunnet fortælle, hvordan 30.000 internetbrugere søger efter det samme ikke-eksisterende bilmærke. Det hele skyldes en misforståelse i logoet. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler