Annonce:

Dansk direktør får vild bøde for at køre 6 kilometer i en Tesla

En direktør for en dansk virksomhed står til et gigantisk skattesmæk, efter at han har kørt mindre end 300 kilometer i en Tesla Model S.

En et krav på 210.000 kr. plus sagsomkostninger på 70.000 kr. og udgifter til egen advokat. Det er den regning, som direktøren for en dansk virksomhed skal betale, efter at har tabt til Skattestyrelsen i Vestre Landsret.

Og det alt sammen, fordi han tilbage i 2015 købte en Tesla Model S. Bilen, han handlede som en investering, blev dog til et skatteteknisk mareridt, 39 måneder senere, da bilen blev solgt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver nyhedsmagasinet Depechen.

Bilen købte direktør nemlig i sit eget selskab. Men på grund af det krævede Skat, at direktøren skulle beskattes af fri bil i perioden 2015 til 2019. Noget der løber op i hele 356.000 kr.

LÆS OGSÅ: Henrik Fisker langer ud efter sine kunder: “Jeg kan også bare brokke mig i en Facebook-gruppe”

Skat begrunder kravet med, at direktøren havde indregistreret og forsikret bilen. Også selvom bilen blot havde kørt 222 kilometer – eller mindre end 6 kilometer om måneden – da den blev solgt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Direktøren kunne ikke, mente skat, godtgøre, at han ikke havde haft råderet og mulighed for at køre i bilen. Derfor faldt hammeren. Og det faktisk både i landskatteretten, byretten og landsretten.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler