Reklame:

Det er ikke kun bilister – her kører cyklister VIRKELIG råddent

Cyklister har en kedelig tendens til at tro, at de ejer vejene. Virkeligheden er dog en anden. 

Mange cyklister kører dårligt. Faktisk kører de råddent. Nu skal en kampagne i Odense minde cyklisterne, om at de også skal følge reglerne. Visse steder i byen skal cyklisterne nemlig stå af og trække jernhesten.

Noget cyklisterne dog blæser på hverdag. Og det skal der gøres op med, mener by- og kulturrådmand Søren Windell (K). Han har taget initiativet til kampagnen, der kører i to uger. Det skriver Fyens.dk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Tirsdag i denne uge var politiet på pletten med bødeblokken. Der var da heller ikke mange minutter imellem de cyklister som fik besked på at stige af cyklerne. Sammen med den ordre fik de alle en bøde på 700 kr. for brud på færdselsloven paragraf 49.

I paragraffen står der, hvad cyklister må og bestemt ikke må i trafikken. Bl.a. at det er forbudt at køre på fortov eller gangsti.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?