Reklame:

Der findes kun 20 i hele verden – nu søger vildt sjælden Lamborghini ny ejer

Eller det vil sige 21. Hvis vi regner Lamborghinis eget ‘museums-eksemplar’ med.

Hvis du skal have noget virkelig unik hjem i garagen, så skal du kigge over en tur Atlanten. I USA er nemlig én af de bare 20 (teknisk set 21, red.) Lamborghini Reventon, som mærket nogensinde byggede, nemlig sat til salg. Bilen er den femte i rækken.

Men du skal være hurtig. Der er bare én dag tilbage af auktionen. Og så skal du i øvrigt også være godt polstret. Altså økonomisk. For bilen er allerede budt op i 1,5 mio. dollars svarende til 10,25 mio. danske kr. Det beløb er selvfølgelig helt uden afgifter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Men hvad får du så for den slags penge? Jo, en bil som ligner et kampfly. Det var i hvert fald, hvad Lamborghini sagde, da bilen blev præsenteret på Frankfurt Motor Show i 2007.

Den stærkt begrænsede produktion begyndte fabrikken i Sant’Agata allerede på samme år. Efter de 21 lukkede coupéer fulgte 15 åbne roadstere. Alle biler udstyrede Lamborghini med deres 6,5-liters V12-motor. Men bilerne var alligevel ikke helt ens.

LÆS OGSÅ: Ung gut anholdt: Kørte rundt på løbehjul og ‘rev sig selv i fjederen”

Nogle Reventon-kunder bestilte deres biler med automatiseret manuelt gear med singlekobling. Det Lamborghini kaldte e-gear. Mens andre biler blev udstyret med tre pedaler og et 6-trins manuelt gear. Bilen her er ikke en af dem. Desværre.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?