Reklame:

De vil have 14 millioner kr. for totalskadet Lamborghini

Er en ødelagt Lamborghini penge værd? Ja, tilsyneladende. Den skal bare have haft en filmrolle.

Mange vil nok kunne huske, hvordan Leonardo DiCaprio i rollen som den berusede Jordan Belfort smadrede en Lamborghini Countach. Også selvom filmen Wolf of Wallstreet har 10 år på bagsmækken.

Bilen, der blev til et vrag i filmen, findes dog enndu. Og nu vil ejeren have penge for den. Derfor har vedkommende sat bilen til salg gennem auktionshuset Bonhams.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver det norske medie E24.

Auktionen finder sted i Abu Dhabi den 25. november, og bilen forventes at indbringe et sted mellem 1,5 og 2 millioner dollar.

LÆS OGSÅ: Mekaniker får 7 mio. kroner i bøde for ulovlig chiptuning

I dansk valuta svarer det til et sted mellem 10,5 og lige under 14 millioner kr. For den slags penge får den nye ejer dog ikke DiCaprio med i købet. Men tøjet, han havde på, følger faktisk med bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den kokainhvide Countach er en af bare 25 særlige jubilæumsmodeller, som Lamborghini byggede for at fejre et kvart århundrede i USA.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?