Annonce:

Danske Zenvo afslører bil med 1.360 hestekræfter

Folkene fra Præstø har givet TSR-modellen en overhaling, så den nu hedder TSR-GT og yder vanvittige 1.360 hestekræfter.

Danske Zenvo har godt nok en helt ny bil med V12-motor på vej. De siger, den får op til 1.800 hestekræfter. Men der er stadig liv i mærkets TSR-model. Nu med tilnavnet GT.

I forhold til TSR-S, som blandt andet den britiske Youtube-stjerne Tim Burton alias Shmee150 har købt sig et eksemplar af, er ydelsen i den 5,8-liters med dobbelte kompressor-ladet V8’er vokset. Nemlig fra 1.177 til 1.360 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Zenvo siger i øvrigt, at topfarten er ‘elektronisk begrænset til 424 km/t”. Og så er den GT’eren knap så banefokuseret som TSR-S. Det betyder bl.a, at den dynamiske og vildt avanceret spoiler er erstattet af en fast type. Præstø-folkene har desuden beklædt kabinen i TSR-GT med mere læder.

Zenvo TSR-GT koster fra 1,8 millioner dollars. I dansk mønt svarer det til 12,8 millioner kr. Og det er før afgifter, moms og alt muligt andet djævelskab fra statens side. Desværre bliver det så godt som umuligt at få fat i én. For de er ‘allesammen’ udsolgt.. PS: der skal kun bygges tre biler.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler