“Cowboy” stjal minigraver for at køre ræs i byen

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Ifølge politiet var det ikke nogen halvforkølet fastelavnsudklædning, tyven havde iført sig.

Fyns Politi fik sig én på opleveren, da de blev kaldt ud til et kryds i Svendborg, hvor det forlød, at en stjålet minigraver kørte rundt. Det skriver Fyns Amts Avis.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Minigraveren var der rigtigt nok, og på den sad to mænd i 40’erne, skriver avisen. Den ene var, siger politiet, endda iført cowboy-udstyr. Altså med lange støvler, hat og frynser på jakken.

– Det var ikke sådan noget halvforkølet fastelavnsudklædning, han havde på. Det var rigtigt cowboyudstyr med hat og lange frynser på jakken, fortæller Jakob Stokholm, fungerende politikommissær hos Fyns Politi i Svendborg.

De to mænd forklarede, at minigraveren havde stået ved noget vejarbejde, hvor den var for fristende ikke at rende med. Herfra gik det så rundt i byen, hvilket nok har vækket en del af naboerne. For politiet fik flere opkald om minigraveren.

Reklameblok:Først kl. 00.55 endte køreturen, da patruljevognen mødte minigraveren og de to fulde kammerater. Her blev de begge sigtet for brugstyveri og for at køre rundt i påvirket tilstand.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk