Reklame:

Bilist: “ChatGPT reddede mig fra en p-afgift på 510 kr.”

Millie, der er studerende, fortæller nu, hvordan hun fik den populære chatrobot til at skrive hende ud af en parkeringsafgift.

Den engelske studerende Millie Houlton har før brugt den populære chatrobot ChatGPT til tekst-opsummering. Men for nylig brugt hun den kunstige intelligens til noget helt andet. Det fortæller hun til Business Insider.

På grund af vejarbejde kunne hun nemlig ikke parkere sin bil på den plads, hun råder over ude foran sit hjem i byen York. Det kostede hende en p-afgift på 60 pund svarende til 510 kr.. Men i stedet for at bruge tiden på at bekæmpe afgiften på egen hånd bad Millie Houlton ChatGPT om hjem.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det computergenerede forsvar for parkeringen sendte hun ind til byrådet. To dage senere kom svaret retur. Den p-afgift, Millie Houlton havde fået, ville blive revet i stykker.

– Det var nemmere at bruge et værktøj (ChatGPT, red.) der kunne nedfælde mine tanker på papir og få min pointe til at stå klart.

LÆS OGSÅ: Professor: Ny vejafgift har 0 med klima at gøre

Ifølge Millie Houlton skrev ChatGPT en meget sobert klage over p-afgiften. Det eneste, hun selv skulle sørge for, var tilføjelsen af nogle personlige detaljer. Og selvom hun undervejs fodrede robotten med en god del detaljer, følte hun sig ikke bekymret.

Reklameblok:
Millie Houlton siger i øvrigt, at hun ikke kunne finde på at bede ChatGPT om at skrive hendes universitets-opgaver. Det er simpelthen for risikabelt.

– Alle ved, at universiteterne har software, der er mindst lige så ‘intelligent’ som AI-programmerne, til at opdage den slags.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?