Carbage Run udvider: Nu skal der køres vinterkørsel!

For første gang nogensinde afvikler Carbage Run Scandinavia deres første vinterudgave af det populære løb, hvor det ikke gælder om at komme først.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Der åbnes nu op for 150 teams, som kommer på et vanvittigt eventyr med en fuldstændig fantastisk rute, de aldrig nogensinde glemmer. Carbage Run Vinter 2018 går gennem Tyskland, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Østrig, Slovenien og Italien.

 

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

ER DU KLAR?
Hvis du er klar på en oplevelse udover det sædvanlige, skal du tilmelde dig med det samme og sætte kryds i kalendere den 22. til 26. januar 2018.

Og som de selv skriver: “Køn eller ikke køn –  dreng eller pige – kvinde eller mand. Har du haft kørekort i et par år og adgang til en 15 år gammel bil, så kan du komme med. Nogle kører for at vinde – nogle kører bare pga. smukke ruter – nogle kører pga. fællesskabet – andre kører pga. det hele.  Du finder selv din måde at køre et Carbage Run på.”

Du klikker på linket HER og læser mere og tilmelder dig.

 

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk