Borgmester om ulovlige skrotbiler: “Jeg er ikke blevet slap”

I Frederikshavn er tålmodigheden med en ophugger, der ulovligt har biler holdene, sluppet op. Borgmesteren afviser dog at være blevet ‘slap i koderne’.

I Frederikshavn er både naboer og kommunen blevet træt af, at en autoophugger har alt for mange skrotmodne biler stående. Miljøtilladelsen siger 500 biler, men det anlås, at Knivholt Autoophug har op mod 1.200 biler stående på adressen.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Han ejer 800 biler for meget – nu vil kommunen fjerne dem

Og selvom fristen for at fjerne de ‘overskydende’ biler er udløbet – det gjorde den 21. januar – så afviser borgmester Birgitte Hansen (S), at der bliver givet efter over for autoophuggeren.

Til Nordjyske siger borgmesteren, at hun ikke går på kompromis eller ‘er blevet slap i koderne’. De biler skal fjernes.

Reklameblok:Samtidig erkender borgmesteren, at kommunen tidligere ikke har prioriteret de mange, gamle biler højt nok. Dog afviser hun samtidig at true nogen, ‘som er i gang med at rydde op’. Men det er altså ikke det samme som at gå på kompromis, synes Birgitte Hansen.

Over for Nordjyske har ophuggeren Kaj Hansen afvist at udtale sig. Balladen om de alt for mange biler har dog stået på meget længe. Kaj Hansen har da også en landsretsdom hængende over hovedet. Sagen betyder, at han længe har fået bøder for de ulovlige biler.

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk