Boosted Tour væltede Holbæk i fed sæsonafslutning

Boosted Tour Holbæk Custom Audio Denmark

Det er altid rart at afslutte med stil, og det var præcis, hvad Boosted Tour 2019 gjorde hos Custom Audio Denmark i Holbæk.

Efter en vejrmæssigt skuffelse i Esbjerg i forrige uge var vi på Boosted-redaktionen sultne efter et træf uden storm og regn. Og onsdag den 18. september var der heldigvis masser af sol i vejrudsigten, da årets sidste Boosted tour skulle afholdes hos Custom Audio Denmark på Lundemarksvej i Holbæk.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Det var tydeligt, at vi ikke var de eneste, der var klar på træf, for allerede før klokken 16, hvor træffet officielt startede, var der biler klar til fremvisning på det meste af området foran butikken. Faktisk gik det så stærkt, at Boosteds lille pølsebiks ikke var helt klar med kødet på grillen, da de første sultne træfgængere spurgte efter en fransk med det hele.

Også inde i butikken var der fart på i samtlige timer, hvor træffet varede. Som ejeren, Mads Nyegaard, udtrykte det bagefter: “Gulvtæppet i butikken er blevet mere slidt i dag, end det er blevet samlet set i alle månederne, siden vi åbnede”.

Boosted-redaktionen takker alle gæster, udstillere og Custom Audio Denmark for en super hyggeligt aften i Holbæk. Det er ikke sidste gang, vi kommer forbi de kanter.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Herunder kan du se lidt af stemningen fra årets sidste Boosted Tour:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk