Annonce:

Bølge af indbrud i biler – det går tyvene efter

Fremgangsmåden er den samme i en lang række af indbrud i biler på det seneste. 

I Nordjylland er en række bilejere på det seneste blevet mødt af ubehagelige overraskelser. Bilisterne har det tilfælles, at de alle er ejere af varebiler, som alle har været udsat for indbrud på den samme måde. Det skriver TV2 Nord.

I mandags skete det for tre bilejere i Mariagerfjord. Mens det natten til tirsdag gik ud over tre varebiler i Vesthimmerlands Kommune.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Samtlige indbrud i bilerne er sket ved, at en eller flere tyve har boret huller i bilernes sidedøre og derefter fået adgang til varerum fyldt med værktøj. Af samme grund beder nærpolitiet i Himmerland borgerne om hjælp.

LÆS OGSÅ: For 25 år siden blev dette forbudt i trafikken

– Jeg vil rigtig gerne henstille til, at håndværkere med en varevogn vil ringe, hvis de ser noget omkring bilen i aften eller nattetimerne. Og så kan det være en god idé at parkere, så det ikke er til at komme ind i bilen gennem skydedøren, siger politikommissær Mikkel Mitchell til mediet.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler