Reklame:

Bølge af indbrud i biler – det går tyvene efter

Fremgangsmåden er den samme i en lang række af indbrud i biler på det seneste. 

I Nordjylland er en række bilejere på det seneste blevet mødt af ubehagelige overraskelser. Bilisterne har det tilfælles, at de alle er ejere af varebiler, som alle har været udsat for indbrud på den samme måde. Det skriver TV2 Nord.

I mandags skete det for tre bilejere i Mariagerfjord. Mens det natten til tirsdag gik ud over tre varebiler i Vesthimmerlands Kommune.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Samtlige indbrud i bilerne er sket ved, at en eller flere tyve har boret huller i bilernes sidedøre og derefter fået adgang til varerum fyldt med værktøj. Af samme grund beder nærpolitiet i Himmerland borgerne om hjælp.

LÆS OGSÅ: For 25 år siden blev dette forbudt i trafikken

– Jeg vil rigtig gerne henstille til, at håndværkere med en varevogn vil ringe, hvis de ser noget omkring bilen i aften eller nattetimerne. Og så kan det være en god idé at parkere, så det ikke er til at komme ind i bilen gennem skydedøren, siger politikommissær Mikkel Mitchell til mediet.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?