BMW M3 CSL mod Audi RS4 B5 – 00′-ikoner afgør slaget på ‘striben’

Carwow har sluppet to af 00’ernes hotteste biler løs på en landningsbane

Inden der overhovedet var noget, der hed Youtube, var BMW E46 CSL og Audi RS4 B5 begge gået ud af produktion. Men det er de to tyskere ikke blevet mindre ikoniske af, tværtimod.

Derfor er vi vilde med, at vores engelske kolleger hos CarWow har sluppet bilerne løs mod hinanden på en landingsbane, der ikke kender til ordet ‘hastighedsbegrænsning’.

Reklameblok:Selv om de to biler er meget forskellige – også udover deres udformning som henholdsvis letvægtscoupé med sugemotor og stationcar med turbotryk – så er det her bare et dragrace som alle, der kan huske 00’ernes bilscene, gerne vil se!

Audi’ens 2.7-liters turbo-V6’er producerer lidt mere power end BMW’ens 3.2-liters suge-rækkesekser. Til gengæld er den gule stationcar 200 kilo tungere end sin bayerske broder.

Omvendt slæber CSL’eren rundt på den halvautomatiske SMG-gearkasse, som ingen rigtig blev fan af. Audien har seks manuelle gear og et firehjulstræk at bide i asfalten med. Men SMG-gearets lauch control-funktion i BMW’en kan mindske den firehjulstrukne fordel.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!