BMW fjener eftertragtet feature fra nye biler

Der mangler mikrochips i bilindustrien. Faktisk mangler der så mange, at BMW nu bare er det seneste mærke til melde om kedelige konsekvenser. 


Det er rart at have. For så spiller din telefon sammen med bilens øvrige infotainment, skærme og anlæg. Men nu fjerner BMW både Apple Car Play og Android Auto fra nye modeller. Det sker, fordi den tyske bilproducenter – som snart sagt alle andre i bilindustrien – mangler mikrochips.

Funktionen kommer dog kun til at mangle midlertidigt, lover tyskerne. Således vil både det ene og det andet system blive en del af en kommende opdatering til de berørte modeller. Men for nu må ejere af helt nye BMW’er altså finde AUX-stikket eller deres bluetoothopkobling frem, hvis telefonen skal spille sammen med bilen.

Helt konkret ryger funktionen midlertidigt ud af fabriksnye BMW’er, fordi tyskerne har skiftet mikrochip-leverandør. Og her kan man altså ikke levere noget, som endnu kan snakke sammen med Apple Car Play og Android Auto. Det skriver Car Throttle.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk