Reklame:

BMW: Der er ingen der vil ha’ denne model

Tyskerne har undersøgt muligheden. Men der er ganske enkelt for få der vil have en Z4 med M-logo.

BMW Z4 og Toyota, der både deler teknik og bygges på den samme fabrik i Østrig, er pensionsmodne. Men selvom Toyota angiveligt planlægger et brag af en afsked for Supra, der rygtes at få M4 CSL-motor, har BMW slet ikke de samme planer med Z4.

Faktisk er den vildeste Z4, du kan få, en M40i. Og med sine 335 hestekræfter kan de – modsat mange af sine søskende i M-modelprogrammet ikke ligefrem kaldes ophidsende. Men det får nu ikke mærket til at sende en egentlig Z4 M på gaden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Der er simpelthen for få der vil have én. Det erkender chefen på Z4-projektet Michael Wimbeck i et interview med CarBuzz.

For det tyske mærket har undersøgt muligheden. Men kundegrundlaget er der simpelthen ikke. I bedste fald er det for lille, til at BMW gider brydes med med besværet. Der er dog et lille plaster på såret.

BMW overvejer nemlig stadig, om man skal sætte en Z4 M40i med manuelt gear i produktion.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?