BMW: Der er ingen der vil ha’ denne model

Tyskerne har undersøgt muligheden. Men der er ganske enkelt for få der vil have en Z4 med M-logo.

BMW Z4 og Toyota, der både deler teknik og bygges på den samme fabrik i Østrig, er pensionsmodne. Men selvom Toyota angiveligt planlægger et brag af en afsked for Supra, der rygtes at få M4 CSL-motor, har BMW slet ikke de samme planer med Z4.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Faktisk er den vildeste Z4, du kan få, en M40i. Og med sine 335 hestekræfter kan de – modsat mange af sine søskende i M-modelprogrammet ikke ligefrem kaldes ophidsende. Men det får nu ikke mærket til at sende en egentlig Z4 M på gaden.

Der er simpelthen for få der vil have én. Det erkender chefen på Z4-projektet Michael Wimbeck i et interview med CarBuzz.

For det tyske mærket har undersøgt muligheden. Men kundegrundlaget er der simpelthen ikke. I bedste fald er det for lille, til at BMW gider brydes med med besværet. Der er dog et lille plaster på såret.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

BMW overvejer nemlig stadig, om man skal sætte en Z4 M40i med manuelt gear i produktion.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk