Blitzet med 196 km/t – havde lige fået kørekort og bilen

Arkivfoto: Presse-fotos.dk

En 18-årig mand må vinke farvel til både bil og kørekortet, efter at han tirsdag i denne uge blev fotograferet med næsten 200 km/t.

En bare 18-årig mand fra Vordingborg måtte tirsdag i denne uge aflevere både bil og kørekort til Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi. Den aften ville han nemlig ‘prøve sin bil af’ på en lille landevej mellem Præstø og Mern, Skovejen. Det skriver TV2 Øst.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Uheldigvis for den unge bilist havde politikredsen præcis på den strækning også en fotovogn holdene den aften. Politiets mest konservative vurdering lyder på, at den 18-årige kørte forbi fotovognen med 196 km/t. Han måtte køre 80 km/t.

LÆS OGSÅ: Nyt forslag går efter bilister: “De skal betale 10,5 milliarder kr.”

Af samme grund stod politiet bare en halv time efter på den unge mands adresse og forlangte både bil, nøgler og kørekort udleveret. Bilen skal han ikke regne med at se igen, og kørekortet har lange udsigter.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Til gengæld venter der ham formentlig en ubetinget fængselsstraf og et større bødeforlæg.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk