Annonce:

Blitzet med 196 km/t – havde lige fået kørekort og bilen

En 18-årig mand må vinke farvel til både bil og kørekortet, efter at han tirsdag i denne uge blev fotograferet med næsten 200 km/t.

En bare 18-årig mand fra Vordingborg måtte tirsdag i denne uge aflevere både bil og kørekort til Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi. Den aften ville han nemlig ‘prøve sin bil af’ på en lille landevej mellem Præstø og Mern, Skovejen. Det skriver TV2 Øst.

Uheldigvis for den unge bilist havde politikredsen præcis på den strækning også en fotovogn holdene den aften. Politiets mest konservative vurdering lyder på, at den 18-årige kørte forbi fotovognen med 196 km/t. Han måtte køre 80 km/t.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Nyt forslag går efter bilister: “De skal betale 10,5 milliarder kr.”

Af samme grund stod politiet bare en halv time efter på den unge mands adresse og forlangte både bil, nøgler og kørekort udleveret. Bilen skal han ikke regne med at se igen, og kørekortet har lange udsigter.

Til gengæld venter der ham formentlig en ubetinget fængselsstraf og et større bødeforlæg.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler