Annonce:

Blæste på nyt forbud – så fik passager i stoppet bil 13.000 kr. i bøde

Det har siden 30. juni været helt forbudt. Forbuddet lattergas så passageren i en bil, som politiet kontrollerede, dog stort på. Endda lige for øjnene af dem.

Politiet ville egentlig blot tale med føreren af en personbil, der natten til mandag holdt parkeret midt på en cykelsti i Aarhus.

Men hurtigt viste en 22-årig passager sig også at blive interessant for ordensmagten. Ifølge Østjyllands Politi indtog passageren flere gange i løbet af kontrollen lattergas gennem en ballon.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I bilen fandt betjentene desuden flere lattergaspatroner. Af samme grund blev den 22-årige sigtet for at overtræde lattergasloven. En lov der netop er strammet op på.

Det oplyser politikredsen i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Kommune indfører parkeringsforbud – “Vil ikke generere bilisterne”

Siden 30. juni i år har det været forbudt at være i besiddelse af lattergas på offentlige steder. Det udløser en bøde på mindst 3.000 kr. til den sugende 22-årige.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men det er ikke alt, politiet kan sigte ham for. Lattergas betragtes nemlig også som farligt gods. Noget den 22-årige ikke havde tilladelse til at transportere. Derfor venter der yderligere en bøde på 10.000 kr.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler