Reklame:

Bilist får 8 års fængsel for vanvidskørsel

En polsk mand er fredag blevet dømt for vanvidskørsel og uagtsomt manddrab. Det koster ham 8 år i et dansk fængsel og en udvisningsdom.

Når den i dag 32-årige Patryk Marcin Bradtke har siddet 8 år i fængsel, skal han forlade Danmark for altid. Det har Retten i Næstved afgjort fredag eftermiddag. Det skriver Ekstra Bladet.

Den 32-årige polak straffes, fordi han med en promille på 1,95 i august sidste år kørte vanvidskørsel henover Fyn. Køreturen stoppede, da han bragede op i en 61-årig kvindelig bilist ved betalingsanlægget på Storebæltsbroen. Her viste det sig desuden, at han havde hash og kokain i blodet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Lagde drift-video på Youtube – 7 biler beslaglagt i nat

Sammenstødet endte med at koste kvinden livet. Patryk Marcin Bradtke, der kommer fra det nordlige Polen og op til ulykken arbejdede som håndværker, er desuden frakendt kørekortet. Han skal også betale en erstatning på en kvart million danske kr.

Ligesom han ikke må køre bil i Danmark de næste ti år. Noget der i princippet kan være ‘ligegyldigt’. Han må nemlig aldrig sætte sine fødder på dansk jord igen.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?