Bilist dummede sig med en tusch – nu har politiet bilen

Arkivfoto: presse-fotos.dk

En bilist troede, han kunne narre ordensmagten. Det endte med at koste ham bilen.

En 45-årig mand blev fredag morgen haglet ned af sigtelser, da en patrulje fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi mødte ham på Næstved Landevej ved Fuglebjerg. Der blev lagt ud med et manglende kørekort.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Eller rettere sagt – manden har slet ikke noget kørekort. Dernæst mistænker politiet, at manden var påvirket af stoffer, da han blev vinket ind til siden. Nummerpladerne på bilen var den også gal med. Helt gal.

LÆS OGSÅ: 18-årig får konfiskeret AMG på falske plader – kørte 200 km/t i 60-zone

Det var dog relativt let at opdage mandens ‘mindre’ svindelnummer. Et 3-tal var nemlig forsøgt ændret, så det lignede et 8-tal. Og dermed registreringsnummeret på en helt anden bil. Nummerpladerne viste sig i øvrigt at være stjålne.  Herpå havde politiet set nok.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Manden blev kort efter anholdt og sigtet for kørsel i frakendelsestiden, dokumentfalsk, narkokørsel, tyveri af nummerplader og for at køre rundt i en uindregistreret bil uden forsikring. Da den 45-årige flere gange har sat sig bag rattet uden et kørekort, og blevet taget i det, kunne politiet på beslaglægge bilen på stedet.

Nu venter der formentlig ejeren en klækkelig bøde og en endnu længere periode uden kørekort. Han er dog langt fra den første, som har taget chancen på falske nummerplader. Her på Boosted.dk har vi flere gange kunnet fortælle om lignende sager.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk