Bilforhandlers teori – derfor sætter Tesla vildt meget ned nu

Foto: Vlad Tchompalov

Det er bestemt ikke for kundernes skyld, at Tesla i Danmark har skåret op mod 130.000 kr. af prisen på en række populære modeller.

Fredag 13. januar vågnede danskerne op til en ny virkelighed med markant billigere Tesla’er. Faktisk er det sådan over store dele af verden, hvor Tesla også er.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Ik’ alligevel – De dropper at forbyde nye elbiler

Men det er bestemt ikke for kundernes skyld, at Tesla har skåret op mod 130.000 kr. af prisen på en ny bil. Det fortæller Allan Paulsen, der er medindehaver af Beka Auto i Sønderborg, til TV Syd.

Over for mediet erkender Allan Paulsen, at nyheden var en af de kedeligere at modtage som bilforhandler. Men prisnedsættelsen, mener han, kommer nu af én helt særlig grund.

Reklameblok:– Jeg tror ene og alene, at det skyldes, at de har lavet en kraftig overproduktion, så når den er nedarbejdet, så tror jeg, at de retter sig til en gang til. Tesla agerer ofte meget spontant, siger han.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk